Tour cancel

Het is denk ik het beste om maar gewoon met de deur in huis te vallen: de komende geplande theatertour (jan-mei 2020) gaat niet door.¬†😯

Ik ben er nog niet klaar voor om weer een eigen show te doen, om met mijn hoofd groot op posters te staan en alle blikken op mij gericht te zien.

En geloof me, dit is niet een beslissing die ik zomaar even genomen heb. In de weken hieraan voorafgaand spookte steeds de zin: ‘Deze tour komt te vroeg’ door m’n hoofd. En dat is denk ik precies wat het is: Er zijn nog te veel onafgemaakte zaken die tijd nodig hebben.

Als een echte millenial ging ik maar door en door en door, maar nu heb ik sinds kort geleerd eindelijk te luisteren naar mezelf.

En alles in mij zegt dat ik nog even moet stilstaan om blijer te worden met mezelf, dat ik nog even gewoon zonder doel liedjes en teksten mag schrijven en muziek mag maken…

Ondanks het feit dat het natuurlijk wel verdrietig is dat ik een tour moet afzeggen na zoveel jaar hard werken, geloof ik toch dat dit in alle opzichten een goede keuze is, gemaakt vanuit alleen maar liefde.

Alleen maar liefde naar mezelf, omdat ik eindelijk leer te luisteren naar mijn lijf en naar hoe ik me voel, maar ook alleen maar liefde naar jullie toe, mijn publiek.

Jullie kunnen er nu namelijk 100% zeker van zijn dat wanneer ik WEL weer eigen shows/tours/optredens ga doen, dit helemaal vanuit mijn intrinsieke drive komt. Dan zal er weer een artiest staan die staat te popelen om in die schijnwerpers te staan!

Halverwege

Hoe de grond
onder mijn voeten
in een flits
verdween

Als een kogel
door de wolken
Langs de sterren
naar een andere planeet

Terwijl ik dus
zonder bodem
in het niets viel
Nergens heen

Mijn vertrouwen
buiten beeld
En ik dus
helemaal alleen

Maar nu ik
weer omhoog klim
En licht zie
aan de horizon

Moet ik nog
met een hengel
de grond terughalen
naar de plek waar die begon