Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Contact

Nikolai Serda – iGNITE! music

nikolai@ignitemusic.agency

06 – 12 040 935

© 2021

Ontworpen door:

Anne Sophie Leurink

Ietzen Boorsma

do 24 jun. | Apeldoorn

Roos maakt vrienden

Roos maakt vrienden is een samenwerking tussen Orpheus en GIGANT waarin Roos Blufpand twee avonden verschillende muzikanten ontvangt.
Registratie is afgesloten
Roos maakt vrienden

Tijd en locatie

24 jun. 20:00
Apeldoorn, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland

Over het evenement

Wat zijn we blij, want we mogen weer genieten van live muziek en een avond uit! Vanavond ben je getuige van muzikale kennismakingen en ervaar je tot welke bijzondere creaties dit leidt. Roos Blufpand is onze gastvrouw en ontvangt (nieuwe) muzikale vrienden Steffen Morrison, Lorren en een lokale held. Natuurlijk neemt iedereen zijn eigen werk mee, maar ook samen weten ze je muzikaal te verrassen.

Roos maakt vrienden is een samenwerking tussen Orpheus en GIGANT waarin Roos Blufpand twee avonden verschillende muzikanten ontvangt. Grotere namen en opkomend (lokaal) talent; het is allemaal aanwezig in de intieme setting van de theaterzaal van Orpheus. Op 24 juni vindt de eerste editie plaats.

Roos Blufpand Roos is geen onbekende in Orpheus en GIGANT. Met haar theaterprogramma’s en clubtours was ze in het verleden te gast in beide zalen. In het afgelopen jaar waarin opeens weinig viel op te treden, heeft ze veel aan zichzelf gewerkt. Vanuit haar levensmotto Alleen maar Liefde probeert ze als de nieuwe Roos niet alleen haar zonnige, vrolijke kant te laten zien, maar meer haar gelaagdheid te tonen.

“Ik wil muziek maken die bijdraagt aan een liefdevollere wereld.” – Roos

Steffen Morrison Soulzanger Steffen beleeft in 2014 zijn doorbraak bij het Nederlandse publiek na zijn deelname aan The Voice Of Holland, het definitieve startschot van zijn muzikale carrière! Nadat hij in 2016 zijn EP Just Another Man uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op de nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen wordt de single Old Enough to Know Better uiteindelijk verkozen tot Top Song op NPO Radio 2.

Vorig jaar bracht Steffen zijn nieuwe album Soul Revolution uit waarop hij op zoek gaat naar de puzzelstukjes die zich vormen tot de man die hij vandaag de dag is geworden. Een belangrijk onderdeel hiervan is zijn jeugd in Suriname. Een veel terugkerend onderwerp op het album is dan ook de symboliek die Morrison vanuit de cultuur van zijn voorouders meekrijgt. Dit maakt Soul Revolution een zeer persoonlijk album waarop de soulzanger meer dan ooit laat zien wie er achter de artiest Steffen Morrison schuilgaat. Lorrèn ‘You can’t change the flow of the river’. Zo’n natuurkracht is Lorrèn. Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en als je haar live ziet. Wat meteen raakt zijn de rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem. Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en geeft hier zo haar eigen draai aan. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. Songs die je keihard mee wilt zingen en die je daarna achterlaten met een heerlijk gevoel. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij artiesten als Amy Winehouse, Lianne La Havas of Corinne Bailey Rae.

Deel dit evenement