Duurzame bedrijven! *tip*

Trump vindt het onzin om te investeren in de toekomst van onze mooie aardbol. Jammer, maar geen reden om op te geven. Ik geloof dat verandering klein begint en dat wij als consumenten veel in beweging kunnen zetten. Bijvoorbeeld door minder vlees te eten, vaker met de trein te gaan of de fiets te pakken, over te stappen naar groene stroom, te bankieren bij een groene bank enzovoort. Maar ook als bedrijf is het nuttig om duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld door biologisch wc papier te gebruiken, Faur Trade koffie te drinken, de bedrijfskleding met biologisch katoen te laten maken, op groen gas te rijden enzovoort. Groen Geld is een community vol met groene bedrijven die proberen producten te maken of diensten te verrichten met een groot hart voor ondernemen maar die daarbij ook rekening houden bij de mens (fairtrade), de natuur (duurzaam/milieubewust) en de dieren. Daar word ik heeeeel blij van!

Hier een overzicht van deze bedrijven en hun duurzame producten, want we hebben Trump niet nodig om de mooie natuur te kunnen behouden:

Duurzame koffie (van begin tot eind van de keten!): https://www.hesselinkkoffie.nl/

‘People Planit Profit’ Toiletpapier: http://www.vanhoutum.nl/

Postdiensten op de fiets: https://www.cycloon.eu/

Groene lease auto’s: https://www.kyotolease.nl/

Duurzame maatpakken en colberts: http://www.dutchspirit.com/

Duurzame producten en kleding (hier hebben wij ons T-shirt laten bedrukken met bio inkt en het shirt gemaakt van bio-katoen 😀 http://greenpremium.nl/

Papier en karton van landbouwafval: https://www.paperwise.eu/

Energiebesparing: http://trendingenergy.nl/

Duurzame bedrijfskleding: https://www.groenendijkbedrijfskleding.nl/

Eco Ict + Publishing + printing: http://ecomediagroep.nl/