Bestellingen via Fietskoerier !

Superblij ben ik om te vertellen dat vanaf nu EINDELIJK het bezorgen van m’n online bestellingen via de fietskoerier zal gaan! Het stond al een hele poos op mijn ‘to-do’, maar zoals die dingen soms gaan, duurde het even voor ik daadwerkelijk contact op had genomen met hen. Dat had ik veel eerder moeten doen, want het ging zo makkelijk en was in een handomdraai gepiept! 

Wat mij betreft is de cirkel dan nu echt rond: ik heb albums en T-shirts die zo duurzaam mogelijk tot stand gekomen zijn (LEES HIER MEER). Deze verpak ik vervolgens in enveloppen die ikzelf door het jaar heen ontvangen heb, zodat die nog eens nuttig gebruikt worden. Vervolgens laat ik ze bezorgen door de fietskoerier die dus letterlijk op de fiets pakketjes rondbrengt! 😀

Check vooral even HIER meer over de Fietskoerier, echt de moeite waard en bekijk hier mijn gloednieuwe online WINKEL 🙂