Ambassadeur Orange Gas

visual

https://www.orangegas.nl/

In 2008 hakten zwagers Marcel Borger en Pelle Schlichting op een familiefeestje de knoop door: ze zouden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend alternatieve brandstoffen in Nederland.

De focus lag in eerste instantie volledig op Groengas. Groengas is voordelig, breed inzetbaar én de schoonste brandstof van het moment. In juni 2009 werd het eerste Groengas-vulpunt van OrangeGas geopend in Steenwijk. Met een gemiddelde van één nieuw vulpunt per maand is OrangeGas al gauw de snelstgroeiende speler in de markt van duurzame mobiliteit. OrangeGas levert als enige in Nederland 100% Groengas. Eind 2015 exploiteert OrangeGas bijna 65 Groengas-tanklocaties en is daarmee marktleider in Nederland.

De ambitie van OrangeGas reikt verder. Er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden wordt steeds groter. En duurzaam rijden wordt steeds voordeliger. OrangeGas opent tankstations waar uitsluitend groene brandstoffen worden aangeboden: Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG. Door synergie van deze brandstoffen kunnen wij de ‘groene’ veelrijder tegemoet komen met de laagste prijzen.

Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. En zo kunnen we samen op weg naar een Happy Planet.